SEKEM-dag 2021: herstel van ecosystemen in Egypte

Dit jaar houden we onze jaarlijkse SEKEM-dag op zaterdag 18 september in Zeist. Max Abouleish van SEKEM zal ons via een videoverbinding vertellen hoe SEKEM tot stand is gekomen, wat het vandaag doet, de noodzaak ervan voor Egypte en wat het zou kunnen betekenen voor de toekomst en voor andere landen. Om meer te weten te komen over SEKEM raden we je ten zeerste aan om de acht minuten durende video over SEKEM te bekijken.

Pieter van der Gaag, directeur van Ecosystem Restoration Camps (ERC)  zal de verbinding leggen tussen de successen van SEKEM bij het vergroenen van de woestijn in Egypte en meer/nieuwe mogelijkheden voor ecosysteemherstel in Egypte.

Daarna gaan we in gesprek over mogelijkheden om hieraan bij te dragen mogelijkheden om SEKEMs aanpak in Nederland of in andere landen toe te passen.

Dit evenement is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in ecosysteemherstel en aanverwante onderwerpen zoals permacultuur en biologische landbouw en ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in sociale en sociaal-economische vormen die hand in hand gaan met dit soort herstel en die een win-winsituatie creëren voor mens en omgeving.

Zaterdag 18 september 14.00-17.30 uur

Socrateslaan 24, Zeist

Toegang gratis, lunch (vanaf 13.00 uur) € 10,-

Reserveren verplicht ([email protected])