Nieuw bestuurslid Salaheddin Ali

Eerder dit jaar en in 2017 berichtten wij al over Salah Ali, die in 2012 als een van de eerste studenten techniek en watermanagement aan de Heliopolis Universiteit begon en in 2017 aan het jaarlijkse Farm Experience Internship van Wageningen Universiteit deelnam. Onlangs rondde hij zijn master duurzaam water- en energiemanagement af aan de Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule (RWTH Aachen University). Na een korte periode in Egypte en een aanstelling aan de Heliopolis Universiteit is hij weer in Nederland, waar hij als onderdeel van een promotieonderzoek bij RWTH Aachen een consortium bestaande uit Wageningen University & Research, Deltares en TNO ondersteunt bij het ontwikkelen van systeemdynamische modellen in de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië en Nederland.

Salah: “Ik ben onlangs lid geworden van de SEKEM Vrienden in Nederland. We organiseren momenteel de SEKEM-dag op 18 september waar ik erg enthousiast over ben. Ik ben ook blij dat de bestuursleden van de Vriendenkring SEKEM mij willen voordragen voor een bestuursfunctie. Ondertussen werk ik als promovendus aan een project in Jordanië en VAE bij Wageningen Universiteit en in oktober ga ik aan de slag bij Delphy in Wageningen.”

Het bestuur van de vriendenkring is dankbaar met zijn aanbod om onze gelederen te komen versterken en zich in te zetten voor het uitbreiden van ons netwerk in universitaire kringen en onder jongeren.